12. kolo
31.10.2015 20:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

GFCO Ajaccio - Girondins Bordeaux 2:0

Ještě před týdnem Gazélec neměl na svém kontě ani jedno vítězství. Teď už získal své druhé a odpoutal se poprvé v sezóně ze sestupového pásma. O oba góly se postaral tuniský záložník Mohamed Larbi. Hostům přitom nepomohlo ani vyloučení domácího Rodérica Filippiho z 64. minuty, přesilovku jednoduše využít nedokázali.

Korsický celek začal přece o něco aktivněji. Pujol ve 12. minutě dokázal najít Yougu, ten poté vystřelil, ovšem jeho pokus skončil vedle Carrassovy svatyně. Les Gaziers byli nadále lepším týmem a Zoua byl ve 41. minutě rovněž blízko k vyrovnání, ale Carrasso zasáhl. Nakonec se domácím podařilo načít účet o pár minut později.

Gajič nedokázal odvrátit centr z pravé strany od Pujola do bezpečí, míč se dostal pár metrů za pokutové území, rozeběhnutý Larbi pak s ničím neváhal a táhlý pokus z voleje usměrnil přesně k tyčce. Bordeaux si v první půli nevytvořilo zhola nic. GFCO jako by si vedení tak trochu i zasloužilo.

Situace se pro svěřence Thierryho Laureyho začala značně zkomplikovat v 64. minutě, Filippi totiž obdržel druhou žlutou kartu a Les Girondins měli o jednoho muže v poli navíc. Jenže i v oslabení Gazélec dokázal skórovat a pojistit si tři body. V 69. minutě Larbiho ve vápně nikdo nezastavil a hezká rána šajtlí skončila za zády Carrassa.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0:3

Reagovat
tlaci

Bordeaux se bude šetřit před EL, řek bych 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
Noustress

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele