4. kolo
29.08.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - Montpellier HSC 0:0

Fotbalisté Montpellieru se poprvé v sezóně dočkali bodu. Nepodařilo se jim ovšem v Troyes skórovat, a tak v jejich kolonce vstřelených branek stále svítí nula. Domácí, kteří naposledy inkasovali hned šest gólů v Marseille, se z debaklu evidentně oklepali a směrem dozadu předvedli určitě lepší výkon než minule.

Hosté už po pěti minutách zvedali ruce nad hlavu, ovšem na gól si pořád museli nechat zajít chuť. Boudebouz sice našel dobře hlavičkujícího Camaru, jemuž se podařilo rozvlnit síť, radost mu ale zkazil asistent rozhodčího, jenž signalizoval ofsajd. ESTAC poprvé zahrozil zásluhou Jeana, ten však tváří v tvář ztroskotal na brankáři Ligaliovi.

Následně se do šancí dostali rovněž Martins Pereira a Nivet, nicméně ani jeden z nich neudělal za svou akcí gólovou tečku. Domácí gólman Petrič se po půlhodině hry zapotil při možnosti Bérigauda. Do druhé půle vstoupilo lépe Troyes, Karaboué pálil hezky z voleje, avšak fantasticky se mezi třemi tyčemi předvedl Ligali.

Dále zahrozil znovu Jean, i v tomhle případě si ovšem Ligali poradil. Celkově měl asi více navrch Montpellier. Potácel se ale s chybnou koncovku. Platilo to především v případě Bakara, jehož hlavičku chytil Petrič, a pět minut před koncem zazdil hostující náhradník další tutovku, když z dobré pozice netrefil prostor mezi třemi tyčemi.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele