1. kolo
08.08.2015 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - GFCO Ajaccio 0:0

Souboj dvou nováčků skončil nakonec bezbrankovou remízou. Blíže k vítězství měli překvapivěji hosté, ovšem Mohamed Larbi v závěru prvního poločasu neproměnil pokutový kop. V celkovém kontextu je konečný výsledek spravedlivým řešením, ani Troyes, ani GFCO Ajaccio nebyli o nic lepší než jeho soupeř.

Jak se dalo očekávat, mezi vítězem Ligue 2 a nováčkem, který nejvyšší soutěž hraje poprvé ve své historii, se hodně bojovalo. A především hosté, kteří vyinkasovali hned čtyři žluté karty, potvrdili ty spekulace, že na placu nebudou mít slitování s nikým. Ostatně tvrdým fotbalem se prezentovali celou loňskou sezónu.

Šancí bylo k vidění opravdu pramálo a první dějství nabídlo vlastně jen jeden důležitý okamžik. Tshibumbu byl v šestnáctce postrčen Martinsem Pereirou a sudí Miguelgorry ukázal na bílý puntík. Ovšem Larbi, v minulém ročníku nejlepší střelec týmu, penaltu zahodil díky nepřesné střele, která přeletěla břevno.

ESTAC se více osmělil až po obrátce. Asi nejblíže byl gólu v 56. minutě Jean, který pálil ze slušné pozice z pravé strany, ale jednoruč proti jeho dělovce zasáhl gólman Goda. Karaboué předtím pálil jen vedle a v závěru ještě zahrozil Cabot, i jeho ovšem dokázal vychytat pozorný hostující brankář.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Do piče ,jako kdyby nestačilo ,že má v rozlosování bordel Fortuna Liga už i Ligue 1.

Reagovat
hradec

Jaký rozlosování? Co žvaníš?

Reagovat
smazaný uživatel

Hele hradec,puvodně měl být hostující celek domácí-tak to bylo rozlosováno -víme? Tak nežvan a dej si mokrý ručník na hlavu.

Reagovat
hradec

Dám neboj.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele