9. kolo
03.10.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

ES Troyes - EA Guingamp 0:1

Younousse Sankharé devět minut před koncem zařídil jedinou brankou utkání výhru Guingampu na půdě Troyes, které navíc dohrávalo o deseti. Hosté se tak vůbec poprvé v sezóně vyhoupli do horní poloviny tabulky, zatímco domácí zůstávají bez dosud jediného tříbodového úspěchu nadále předposlední.

Po vlažném začátku jako první málem udeřil ESTAC. Nivet se ve 24. minutě ocitl v šestnáctce úplně sám před brankářem Lösslem, za jehož zády následně zazvonila tyč, a když se k domácímu záložníkovi ještě odrazil míč, poslal ho jen nad břevno. Po tomto úvodním zděšení najednou soupeř začal ovládat hru.

Ve 36. minutě se EAG dostal do ještě takové pološance. Sankharé se po dlouhém nákopu Lössla mohl probít do samostatného úniku, ale na poslední chvíli mu míč z kopačky sebral Ngcongca. Hostující lodivod Jocelyn Gourvennec se musel tentokráte obejít bez zraněného Benezeta, který měl čerstvě problémy s třísly, hra i bez něj však týmu šlapala.

Absenci klíčového záložníka, který naposledy režíroval remízu 3:3 s Monakem, měli nahradit především Privat s Briandem. Právě po jejich spolupráci mohla padnout branka pět minut po přestávce, ovšem střelu prvně jmenovaného zastavil bek Veškovac. V 57. minutě mohl skórovat Marcus Coco, jenže mířil jen nad břevno.

Hosté i nadále navyšovali tlak, Marcuse Coca v 76. minutě musel vychytat dobře postavený brankář Petrič. Až se Guingamp radoval po standardce. Bégueho oblouček našel za zdí volného Sankharého, jenž přeloboval Petriče. Frustraci Troyes pak v 85. minutě korunoval Ayasse, který si v souboji s Mathisem pomohl loktem a po druhé žluté kartě byl vyloučen.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele