24. kolo
03.02.2016 19:00 CET
4 : 0
(1:0)

Reportáž

EA Guingamp - ES Troyes 4:0

Troyes opět prohrálo. Tentokrát 4:0 s Guingampem, díky čemuž zůstává na chvostu tabulky. Na první nesestupovou pozici ztrácí 14 bodů.

Guingampský Jimmy Briand nastoupil ke svému jubilejnímu 300 zápasu v Ligue 1 a byl hlavním strůjcem vítězství svého týmu, přestože za záda Matthieua Dreyera mířili jiní. Hned v 6. minutě Mevlüt Erding. Briand celou akci rozjel přihrávkou na Jonathana Martinse Pereiru, jenž vyzval tureckého internacionála, aby svou střelou nasadil hostujícímu brankáři housle - 1:0.

Následně to zkoušel Lossemy Karaboué a málem vyrovnal, kdyby ovšem netrefil pouze tyčku. O minutu později se tváří v tvář Jonasi Lösslovi ocitnul Corentin Jean, nicméně dánský gólman se vyznamenal. Zblízka to zkoušel před poločasovou pauzou znovu Erding, nicméně tentokrát na Dreyera nevyzrál.

To se povedlo až bezprostředně po změně stran Younoussi Sankharému, jenž po Briandově pobídce zvýšil z hranice pokutového území na 2:0. Za deset minut si Briand pro přihrávku vybral Thibaulta Giresse a ten z podobného místa parádně zakončil vnějším nártem svojí levé nohy - 3:0. A to ještě nebylo všechno.

Největší příležitostí Troyes ve druhé půli byla dělovka Stéphana Darbiona, proti níž musel Jonas Lössl předvést parádní zákrok. V závěrečné minutě řádné hrací doby potom Sankharé našel Jimmyho Brianda, který poslal míč po zemi napříč pokutovým územím tak, že Ludovic Blas mohl zblízka pohodlně dorážet do prakticky odkryté klece - 4:0.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele