25. kolo
14.02.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Lille OSC - OGC Nice 0:0

Velmi těžkou úlohu měli fotbalisté Lille proti rozjetému Nice, přesto i v deseti bez vyloučeného Djibrila Sidibého dokázali doma uhrát alespoň bod. Hostující celek dlouhou přesilovku, trvající zhruba polovinu utkání, nevyužil, a musel se tak potřetí v řadě spokojit s nerozhodným výsledkem.

Domácí obránce oslabil svoje mužstvo dosti zbytečně. Čtyři minuty před přestávkou nešetrně kopl do Carlose Eduarda někde ve středu hřiště, kde nevznikala vůbec žádná nebezpečnější akce. Jenže OGC jako by chyběla větší inspirace pro to, aby obranu soupeře překonal. LOSC vzadu, ostatně jako vždy, fungoval dobře.

První větší šanci utkání si vytvořilo Lille. Roux, který proti Nice odehrál devět zápasů, avšak ani jednou proti němu neskóroval, mohl vylepšit svou bilanci po přihrávce od Balmonta, pro něhož byl tenhle souboj zároveň již jubilejním 400. utkáním v nejvyšší francouzské soutěži, nicméně domácí forvard zamířil těsně vedle.

V 16. minutě musel hostující gólman Hassen likvidovat pokus z přímého kopu od Corchiy, míč přitom dobře polapil u své tyčky. Od té chvíle již diváci žádnou střelu na branku, ani na jedné, ani na druhé straně, neviděli. I ve druhé půli byli domácí o malinko lepším týmem, i když měli o jednoho muže v poli méně.

Lopes nejprve hlavičkoval mimo bránu a v nastavení se ocitl ve velké příležitosti mladík Boufal. Ten si vyměnil míč s Mendesem a pálil z velmi dobré pozice z vápna, jenže počínal si tak trošku zbrkle v zakončení a pouze přestřelil. I díky této skutečnosti mohl brankář Hassen mezi třemi tyčemi potřetí v řadě slavit udržení čistého konta.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele