10. kolo
18.10.2014 20:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

Lille OSC - EA Guingamp 1:2

Lille OSC opět zaváhalo a po třígólovém výprasku od Lyonu prohrálo i s Guingampem, který se před desátým kolem krčil na posledním místě ligové tabulky.

Na první branku se čekalo do samotného závěru prvního poločasu. Sambou Yatabaré poslal centr na Claudia Beauvueho, jenž ve vzduchu přeskočil bránícího Francka Bériu a hlavou překonal Vincenta Enyeamu, jenž tak poprvé v sezoně inkasoval v domácím prostředí - 0:1. Ve druhém poločase centroval pro změnu na druhé straně Florent Balmont, jenže hlavička Ronnyho Rodelina tak přesná nebyla.

Pak Marveaux vybídl ke skórování Sankharého, ovšem nigérijský brankář ve službách Lille se znovu činil. Sylvain Marveaux poté znovu přihrával, přičemž Ronniemu Schwartzovi stačilo jen trefit míč, který po zemi doputoval za Enyeamu - 0:2. Psala se 57. minuta a Schwartz si tak poprvé vyzkoušel, jaké to je zapsat se v Ligue 1 do listiny střelců.

Lille se průběžný stav pochopitelně nelíbil, ale hráči nedokázali vstřelit branku ani poté, co hlavičku Marka Bašy odrazil Jonas Lössl pouze k Djibrilu Sidibému, který střílel vedle. A když už balon dostal Divock Origi za čáru po výborném pasu Rodelina, nemohl být gól pro ofsajd uznán. Domácí se ale přeci jen dočkali.

V 78. minutě přihrál Nolan Roux spoluhráči Mavubovi, který napoprvé sice na Lössla nevyzrál, nicméně napodruhé už se trefil - 1:2. Do závěrečného hvizdu stále zbývalo dost času. A všechno vypadalo býti pro domácí ještě veselejší poté, co se na Rouxovi vyfauloval Brou Angoua. Jenže svěřenci kouče Girarda už si žádnou pořádnou příležitost nevytvořili a podruhé za sebou prohráli. David Rozehnal byl tak možná nakonec rád, že tentokrát do hry nezasáhl.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Zápas dvou mužstev které mají prachbídnou střeleckou produktivitu..

Těsné vítězsví domácích.

Tip: 1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele