23. kolo
31.01.2015 20:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

FC Metz - OGC Nice 0:0

Nice si brousilo zuby na svou čtvrtou výhru v řadě, rozhodně bylo pořádně nabuzené po minulém skalpu nad Marseille. Mety naopak hledaly cestu k potřebným bodům, aby se mohly vymanit ze sestupového pásma. Našly jí jen částečně, na dost těžkém terénu nakonec uhrály bezbrankovou remízu.

Trávník na Stade Municipal Saint-Symphorien dostal během dnešního zápasu pořádně zabrat. Sněhová nadílka komplikovala situaci nejen hráčům, ale i samotným pořadatelům, kteří museli o poločasové přestávce upravit čáry tak, aby byly aspoň vidět. I díky tomu začal druhý poločas se zpožděním.

Nepříjemné počasí vlastně znemožnilo oběma týmům pokusit se hrát nějaký kombinační fotbal po zemi. K vidění tak bylo spíše mnoho osobních soubojů a díky jednomu z nich padla také jedna červená karta. Maupay se dostal třináct minut před koncem do křížku s Marchalem, neudržel nervy a povalil ho na zem poté, co oba podstoupili nepříjemný střet v souboji o míč.

V 10. minutě Marchal poslal dlouhý balón na nabíhajícího si N'Gbakota, ten byl u míče přece jenom dříve než vyběhnuvší gólman Hassen, nicméně včas nakonec byl u situace vracející se Genevois, který odvrátil možné nebezpečí ze strany Met. Ve 26. minutě hlavičkoval z vyložené pozice N'Daw, ovšem Hassen tentokráte skvěle zasáhl.

Na další vážnější možnost si diváci museli počkat do 59. minuty. N'Gbakoto se dokázal prosmýknout snadno kolem obránce Diawary, následně vypálil, ovšem nepřesně. Domácí poté disponovali krátkou přesilovkou, OGC se však ubránit dokázal. V 83. minutě mohl Falcón po centru Lejeuneho rozhodnout, ale hlavičkoval jen vedle branky Nice.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele