13. kolo
08.11.2014 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - OGC Nice 1:0

Fotbalisté Évianu po čtyřech porážkách v řadě konečně zabrali v defenzívě, neinkasovali, a protože trefit se zároveň dokázal také Daniel Wass čtrnáct minut před koncem, slavili nad Nice toužebnou a nutně potřebnou výhru. Hosté nemůžou být se svým výkonem spokojeni, a to především směrem dopředu.

Střelecky se totiž OGC během uplynulých tří utkání dařilo relativně dobře. Sedm gólů nasázel Guingampu, tři v rámci Ligového poháru Metám, jeden pak zaznamenal proti Lyonu. Velkým problémem pro něj zůstává udržet čisté konto. Vždyť to se svěřencům kouče Clauda Puela podařilo naposledy na konci září.

Dá se říci, že na tuhle skutečnost doplatili i v Évianu, který se ze dna tabulky najednou vyhoupl na šestnáctý flek. Hosté jinak nemají Parc des Sports v Annecy vůbec v oblibě. Od té doby, co ÉTG hraje nejvyšší soutěž, tam vždy prohrál. A tuhle mizernou bilanci nedokázal napravit ani v letošní sezóně.

Do prvních vážnějších příležitostí se nejprve dostával domácí Bruno, nicméně pobídky Barbosy se Sougouem nevyužil. Na druhé straně výrazným způsobem hrozil Pléa, nicméně brankář Hansen si s jeho pokusy vždy dokázal poradit. Následně po centru Wasse mohl načít účet Sougou, ovšem svou hlavičku poslal jen mimo.

Za Nice mohl skórovat ve skvělé formě hrající Carlos Eduardo, jenž před dvěma týdny nasázel v jednom zápase hned pět gólů, avšak po přihrávce od Cvitaniche nepřekonal Hansena, ostatně jako Dána neprostřelil po hodině hry. Jediným úspěšným střelcem se tak stal výborně hrající Wass.

Už těsně předtím mohl skórovat po velké hrubici Amaviho, jenž v blízkosti své branky trestuhodně přišel o balón, jeho chybu však dokázal napravit vyběhnuvší brankář Hassen. Ten již ovšem v 76. minutě nestačil na Wassovu střelu z přímého kopu, která před ním navíc nepříjemně skočila a skončila u jeho tyčky.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele