24. kolo
07.02.2015 20:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Évian Thonon Gaillard - Girondins Bordeaux 0:1

Fotbalisté Bordeaux ukončili nepříjemnou bilanci šesti zápasů bez vítězství a posunuli se na šesté místo tabulky. Évian naopak nenavázal na poslední dobrý výkon na půdě Marseille a už podruhé v řadě se mu nepodařilo vsítit jedinou branku. O vítězství Les Girondnins rozhodl Wahbi Khazri už v 11. minutě.

Tuniský záložník přitom zakončil opravdu náramně. Ve středu pole si udělal prostor, narovnal si balón na pravačku a parádní střelou přes obránce zamířil přesně pod břevno. I kdyby na tenhle pokus brankář Leroy viděl, pravděpodobně by gólu nezamezil. Všudy všeho to byla první a také poslední střela na branku ze strany Bordeaux.

ÉTG nebyl směrem dopředu o nic kreativnější. Svůj debut v novém dresu prožil útočník Duhamel, který do klubu přišel posílit ofenzívu z Caen. Do první větší šance se dostal po akci Sabalyho a následném centru Barbosy, nicméně jeho zakončení zamířilo pouze do rukavic připraveného Carrassa.

Na druhé straně mohlo Bordeaux navýšit náskok po rohovém kopu Khazriho, po němž ovšem Ilori branku minul. Těsně před přestávkou mohl ještě zahrozit Duhamel, jenže centr Barbosy špatně zpracoval a pak ani Wass na zadní tyči neuspěl. Následně to z dálky zkoušel na Carrassa lobem Sunu, nicméně hostující gólman se vrátit do branky stačil.

K zakončení se tlačil také Saivet, ovšem Leroy před ním dokázal včas zasáhnout. Nemusel naopak dělat nic po centru Saiveta, Thelin poslal svou hlavičku jen mimo vymezený prostor. V poslední možnosti celého utkání se ocitl Duhamel, ale zase si neporozuměl s balónem, takže se skóre ani po tomto momentu neměnilo.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele