18. kolo
14.12.2013 20:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

OGC Nice - FC Sochaux 1:0

Souboj trápících se celků nakonec vyzněl lépe pro favorita z Nice, který díky jedinému zásahu Erica Bauthéace z první půle porazil poslední Sochaux a přerušil hrůzostrašnou sérii sedmi porážek v řadě. Domácí byli před tímto zápasem blízko sestupovému pásmu, teď jsou mu ovšem vzdáleni na rozdíl devíti bodů.

Právě na Bauthéacovi bylo vidět, jak moc ho současná forma týmu štve, a především v první půli byl suverénně nejnebezpečnějším hráčem. Nejprve mohl skórovat přímo z rohového kopu, centr totiž zamířil mezi tři tyče, gólman Cros se ovšem na bližší tyči objevil včas a míč vyrazil do bezpečí.

Ve 25. minutě se již domácí záložník přece jenom radoval. Parádně si na prsa zpracoval pas z pravé strany, odpoutal se od obránce Corchii a z blízkosti pomocí halfvoleje překonal Crose. Těsně před přestávkou OGC mohl vedení pojistit. Bauthéac byl tím, kdo poslal míč na hlavu Cvitaniche, jenž ale z vyložené pozice hlavou trefil jen Crose.

Z dorážky ještě mohl skórovat Digard, jenže svou střelu poslal jen mimo. Hosté nebyli schopni ani po přestávce vystřelit ani jednou na soupeřovu branku, Nice v pohodě kontrolovalo hru. Žádnou ofenzivní podívanou nečekejte, ohrožen byl pouze Cros v nastavení, nicméně s přímým kopem Brülse si poradil.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Jesli nepřijde zázrak, tak Sochaux letos spadne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele