26. kolo
03.03.2012 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

FC Sochaux - Valenciennes FC 1:1

Ze souboje dvou celků ze spodní části tabulky nakonec vítěz nevzešel. Horší ale začíná být situace pro Sochaux, které stále paběrkuje na posledním místě tabulky. A to nyní na sedmnáctou nesestupovou příčku ztrácí již pět bodů. Valenciennes je naopak desáté, přičemž na svůj účet připsalo již pátou ligovou neprohru v řadě.

Domácí trenér Mehmed Baždarevič se nemůže chlubit svými úspěchy na francouzské scéně. Ze 121 zápasů Ligue 1 získal pouze dvacet výher. A už od začátku nic nenasvědčovalo tomu, že by se tenhle fakt mohl pozměnit. Cohade svým centrem pěkně vybídl Samassu, jehož hlavičku ale dokázal zlikvidovat brankář Richert.

V prvním dějství měl největší šanci FCSM, zároveň také jedinou, Nogueira. Z dobré pozice ale bránu netrefil. Do druhé půle vstoupili domácí již tou správnou nohou. Svoje příležitosti měli Privat, Perquis a Boudebouz, poslední jmenovaný dokonce ohrozil brankáře Penneteaua, ten se ale mezi třemi tyčemi nakonec nedal.

V 58. minutě nebyl na hřiště úplně nejlepší pohled. Zranění sice k fotbalu jednoznačně patří, ale žádný z nás by nechtěl být v kůži Perquise, který si zřejmě zlomil ruku a musel jít střídat. VA se poté trochu zvedlo a více se tlačilo k brance, jenže po spolupráci s Cohadem ještě Samassa neskóroval. To se podařilo až Pujolovi v 69. minutě.

Cohade našel svým pasem Pujola, který se navíc dokázal zbavit obránce Banany a přízemní střelou překonat Richerta. Z vedení se ovšem hosté neradovali nijak dlouho. Penneteau ještě dokázal zastavit střelu Boudebouze, jenže poté už nezabránil situaci, kdy si Isimat-Mirin srazil do vlastní brány centr z pravé strany od Corchiy.

Autor: Patrik Sandev / ligue1.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Sochaux už musíme zabrat!!! 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele