10. kolo
23.10.2010 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - FC Lorient 1:0

Nancy po čtyřzápasové šňůře proher na domácím stánku konečně zvítězilo. Lorient skolilo díky jedinému gólu Juliena Féreta ze začátku utkání. Hostující Les Merlus si navíc plány na možný zvrat zkomplikovali, jelikož po šedesáti minutách hráli o deseti. Oba týmy mají aktuálně stejný počet jedenácti bodů, domácí jsou jen o skóre horší.

Že už chce ASNL nabídnout domácímu publiku konečně výsledek, po kterém si bode moci připsat na své konto bodový zisk, dokazovalo už od úvodních minut. V sedmé minutě vlastně ukončil tohle trápení Féret. Vahirua s Brisonem pěkně zakombinovali, k následnému odraženému centru se dostal domácí záložník, který v pohodě rozvlnil síť.

Na druhé straně mohl odpovědět rychle ostrostřelec Gameiro, avšak brankář Gregorini jeho střelu z přímého kopu polapil. Ve 22. minutě se ke střele dostal opět Gameiro, jeho přízemní pokus však znovu vychytal Gregorini.

Dvě minuty po přestávce mohl navýšit vedení Cuvillier, gólman Cappone byl ovšem mužem na svém místě. V 60. minutě se začervenalo. Hostující gólman Cappone se vrhl pod nohy nabíhajícího Hadžiho, počínal si však nedovoleně, a tak ho sudí Bien vyloučil za zmaření vyložené brankové příležitosti.

Jedinou šanci, kterou si Lorient vytvořil i v oslabení a kterou mohl ještě zkorigovat stav, byla střela Gameira z přímého kopu, jenž však letěla pouze přímo do rukavic Gregoriniho. Nancy tak v klidu udrželo leč jen těsný náskok, který mu zařídil po skoro třech měsících onou slavnou výhru na Stade Marcel Picot.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele