32. kolo
24.04.2011 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - AC Arles-Avignon 0:0

ASNL ztratilo důležité dva body v boji o záchranu. Ačkoli byli před zápasem hostující Lvi jasní outsideři, kteří měli status jistého sestupujícího, a od 10. minuty hráli dokonce o deseti, urvali na půdě sedmnáctého celku tabulky bezbrankovou remízu. Nancy tak nedokázalo skolit po podzimní plichtě nejslabší tým tabulky ani na jaře.

Největším hříšníkem zápasu byl bezpochyby hostující obránce s dlouholetými zkušenostmi z působení ve skotském Celticu Dianbobo Baldé. Tomu se prostě nedařilo od úvodních minut. Nejprve přes něj přešel Brison, který si nabíhal na dlouhý pas, následnou střelou ovšem gólmana Mervilleho nepřekonal.

A po deseti minutách viděl Baldé za surový faul na svého protivníka Brisona červenou kartu. Arles-Avignon si nepřipsal vítězství od začátku listopadu, kromě toho nevstřelil gól od půlky prosince. Přesto se Nancy proti tomuto beznadějně poslednímu celku Ligue 1 velmi těžko prosazovalo.

Merville měl i přesto mezi třemi tyčemi nemalou práci, likvidovat musel střelu z přímého kopu od Féreta, do boční sítě pálil poté Hadži. Těsně po přestávce mohl znovu skórovat Féret, poté, co ho krásně uvolnil svou přihrávkou Vahirua, nicméně tentokráte do brány nezamířil. V 60. minutě spálil největší tutovku Brison, který z blízkosti trestuhodně nepřekonal Mervilleho.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Domací musej vyhrat tipuji tak 2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele