19. kolo
22.12.2010 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Arles znovu nevhyrálo, s Nice hrálo bez branek

Bezbranková remíza se urodila mezi Arles a Nice. Pro oba celky nic moc řešící výsledek nepotěšil ani jednoho z trenérů.

Avignonský celek sice narušil svou sérii dvou porážek v řadě, nicméně bod za remízu je příliš málo. Z poslední příčky ztrácí tým Faruka Hadzibegice na nesestupové pozice již jedenáct bodů, na svém kontě má po devatenácti odehraných utkáních trapných osm bodů. Ani Nice tento výsledek příliš nepotěší. Jednalo se již o třetí remízu OGC v řadě, tým si navíc v tabulce pohoršil a klesl až na patnáctou pozici. Na sestupující Caen má náskok již pouze pěti bodů.

Celý první poločas existovalo na hřišti prakticky pouze jedno mužstvo. Můžete hádat jaké. Domácí to nebyli. Bylo tak opravdu spíše velikým překvapením, že se hosté z Nice neujali během úvodní pětačtyřicetiminutovky vedení. Ben Saada vyslal do solidní příležitosti Danijela Ljuboju. Ten ale tváří v tvář Mervillovi zklamal.

Po hodině hry se zase naprosto nestřežený ve středu obrany zjevil krajní obránce Francois Clerc, se svou hlavičkou ale mohl naložit o mnoho lépe. Míč skončil v zámezí. O pár okamžiků později točil svůj přímý kop do branky Julien Sable, ale míč se stočil mimo. Aktivní Clerc poté vyslal do šance Mouniera, ale ten si ale na ve formě chytajícího Mervilla nepřišel.

Velikou smršť asi museli zažít domácí fotbalisté během poločasové přestávky, do druhého poločasu totiž jako by nastoupili úplně jiní hráči. Civellimu ukradl míč prakticky z nohy domácí Dja Djedje, který ještě ukázal skvělý přehled ve hře a oslovil svou přihrávkou lépe postaveného Cabellu. Jeho volej ale skončil na dobrém zákroku veterána Letiziho.

Arles se hnalo za vedoucí brankou. Po ztrátě Clerca se k míči prodral tentokrát Deme N'Diaye, který se dokonce mohl řítit sám na brankáře. Vystřelil, překonal brankáře, ale jeho rána nakonec skončila na tyči. Nice se po solidním úvodu prakticky nedostávalo do hry, ztrácelo často balony, a poskytovalo tak svému soupeři až příliš mnoho prostoru pro kombinaci.

Když ztratil míč Ljuboja, prohnal se po pravé straně hřiště rychlý Yann Kermorgant a málem svého soupeře za chybu potrestal. Jeho průnik ale nebyl zakončen kvalitním zakončením. Jedinou vážnější příležitost hostů ve druhém poločase měl na svědomí Ben Saada, jeho projektil ale stihl zblokovat obránce Gael Germany.

A když se ani v poslední minutě Dja Djedje neprosadil proti zkušenému Letizimu, muselo utkání skončit nerozhodně 0:0.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele