38. kolo
29.05.2011 21:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

AC Arles-Avignon - FC Sochaux 1:3

Arles prohrálo i poslední zápas soutěže a s cejchem nejslabšího týmu soutěže se s Ligue 1 loučí.

Hosté vykročili za vítězstvím v 17. minutě, kdy Ideyeho fauloval gólman domácích Yattara a kopala se penalta. A tu bezpečně proměnil Boudebouz. Domácí však dokázali se Sochaux srovnat krok, po půlhodině hry se povedenou střelou do horního růžku branky hostů prezentoval Cabella - 1:1. Před koncem poločasu mohl Arles poslat do vedení Djédjé, avšak jeho střela z hranice pokutového území mířila o pár decimetrů vedle hostující branky.

Do druhého poločasu vstoupili lépe hosté a v 51. minutě se dostali znovu do vedení. Nogueira vyslal na domácí branku nechytatelnou ránu a upravil skóre na 1:2. Tímto gólem se zřejmě inspiroval Boudebouz, který o deset minut později střílel podobně. Jeho projektil se však zastavil na brankové konstrukci. I přesto se Arles mohlo dočkat vyrovnání, přímému kopu z dílny N'Diayeho však scházelo pár centimetrů.

Konečnou podobu výsledku pak dal sedm minut před koncem Maiga, který obešel gólmana Arles Yattaru a pohodlně dopravil míč do prázdné branky - 1:3.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele