16. kolo
04.12.2010 19:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Arles sice Nancy přehrálo, bere ale pouze remízu 1:1

V zápase naprosto postrádajícím prvoligovou kvalitu remizovalo Arles s Nancy v poměru 1 ku 1. Přestože domácí se brzy ujali vedení díky Francku Dja Djedjému, hosté záhy vyrovnali. Druhým střelcem tohoto utkání se stal Youssouf Hadji.

Ani jednomu týmu tato remíza příliš nepomohla. Arles tak alespoň narušilo svou sérii dvou porážek v řadě, nadále ale zůstává na posledním místě tabulky. Na nesestupové pozice ztrácí nyní osm bodů. Na druhé straně Nancy remizovalo podruhé za sebou, neprohrálo tři utkání za sebou jdoucími. Čtvrtá letošní sezona ale posun na lepší pozice neznamená, tým Pabla Correy zůstává patnáctý s čtyřbodovým náskokem na sestupové pozice.

Domácí se dočkali vedoucí branky hned ze svého prvního nebezpečnějšího útoku. V osmé minutě utkání přidal svou čtvrtou trefu v sezoně Franck Dja Djedjé, hráč, který snad jako jediný z Arles splňuje prvoligová měřítka. Mladý útočník si narazil míč s Camelem Meriemem, čímž se zbavil dotírajícího Alfreda N'Diayeho, a pokračoval sám na brankáře. V jasné šanci si poradil, balon lehce šťouchl do sítě - 1:0.

Vedení posledního týmu tabulky ale netrvalo příliš dlouho, již o osmnáct minut později totiž vyrovnal Youssouf Hadji. Toho vyslal do šance Benjamin Gavanon, zkušený Maročan nechal Alvára Mejíu jeho vlastním problémům a pádil si to sám na bránu. Zkušeně proměnil a určil skóre na 1:1.

Domácí se na inkasovaný gól snažili zareagovat pozitivně a již o několik minut později se v solidní příležitosti ocitl Kaba Diawara. Pět minut před koncem první poloviny zápasu se zkušený forvard položil do voleje z pravého rohu pokutového území. Opřel se ale přespříliš a míč vylétl vysoko nad branku.

V druhém poločase se více snažili opět domácí. V 72. minutě to byl znovu Diawara, který mířil na bránu. Tentokrát byl úspěšnější, pro smutek domácích příznivců ale natrefil pouze tyčku. Posléze po akci Diawary a Kermogranta střílel Deme N'Diaye, nicméně s jeho pokusem si poradil brankář Gregorini.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele