9. kolo
17.10.2009 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

Devátá prohra Grenoblu v řadě

Trápení, mizérie, katastrofa, všechna tato a další jiná podobná slova vystihují účinkování fotbalistů Grenoblu ve druhé sezóně Ligue 1 od postupu do francouzské nejvyšší soutěže. Ani napodeváté se jim nepodařilo bodovat a zůstávají s nulou na kontě na dně tabulky. VA díky brankám Samassy s Ben Khalfallahem vyhrálo 2:0.

Až na dobrou střelu Ljuboji byli hosté v první půli vždy o krok pozadu. A především pak při bránění gólových situací, které vlastně rozhodly o vítězství domácího Valenciennes. Grenoble znovu ukázal, že první poločasy nejsou vůbec jeho silnou stránkou. Vstupy do zápasů prostě nezvládá. Z devíti utkání jich prohrál sedm, v zatím žádném nevyhrál a ani jednou nevedl.

Stoper Biševac byl do 18. minuty dobrým pilířem grenobelské obrany. Tehdy však po pravém křídle utekl Ducourtioux, Pujolova přihrávka našla přesně Samassu, na něhož zapomněl právě srbský strážce, a domácí se ujali jednobrankového vedení. O sedm minut později přišla další pohroma pro GF 38. Danic dodal Ben Khalfallahovi a ten skvělou střelou vymetl pavouky v šibenici Le Cromovy branky.

Hosté tak museli stejně jako v předchozích všech zápasech pouze dotahovat. O snížení se pokoušel Akrour, nicméně v pohodě hrající VA dále vesele tvořilo šance. Dvakrát pálil nebezpečně Danic, do druhé rány se pořádně opřel z voleje, zastavila se však jen na boční síti.

Pro zvýšení na 3:0 měl tu nejlepší příležitost znovu Samassa. Pujol si vymodlil penaltu, jenže francouzského útočníka vychytal gólman Le Crom. Domácí to ovšem nemusí vůbec mrzet, do konce zápasu udrželi příznivý stav a zaslouženě se radovali ze tří bodů.

Autor: Patrik Sandev / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele