25. kolo
20.02.2010 19:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Grenoblebyl lepší, přesto s Valenciennes prohrál

Přestože byl Grenoble lepší, nebylo mu to nic platné. Poslední celek tabulky opět prohrál, když jedinou branku Valenciennes a celého utkání vstřelil po půl hodině Sanchez.

Po drtivém vítězství nad Auxerre tak přišly hned dvě těsné porážky v řadě. Nejdříve GF 38 prohrálo s Montpellierem, nyní s papírově slabším soupeřem - Valenciennes. S modro-bílými to tak začíná být akutní, z posledního místa ztrácejí na poslední nesestupové místo již šestnáct bodů. Naopak VA podruhé v řadě vyhrálo, v tabulce se posunulo již na osmé místo. Z toho na poháry ztrácí pouze pět bodů.

Přestože byli domácím lepším týmem, měli více ze hry a dokonce drželi častěji míč na svých kopačkách, úvod klání se jim příliš nepovedl. Jejich první šance tak přišla zhruba až po čtvrt hodině hry, kdy se ke střele odhodlal Nassim Akrour. O pár okamžiků později se pokoušel o úvodní branku také obránce Jean Calvé, ale z dobré pozice mířil pouze vedle spojnice.

A přestože Valenciennes nepředvádělo žádný dobrý fotbal, ujalo se vedení. Po půlhodině hry a dvou minutkách k tomu. Z jednoduše zahraného přímého kopu Matera se dostal nejlépe Carlos Sanchez, který z nějakých šesti metrů neměl s usměrněním míče do branky příliš potíží - 0:1.

Svěřenci Mecha Bazdareviće se pokoušeli zaskočit hostujícího brankáře několika ranami ze střední vzdálenosti. Žádný úspěch jim to ale nepřineslo. A to ani ve druhé půli. A přestože byl Grenoble i ve druhé půli aktivnější, mohl být rád, že neprohrál o tři branky. Dva góly z druhé půle totiž rozhodčí Valenciennes neuznal. Nejdříve se mohl vztekat Johan Audel, jehož zarazil asistent rozhodčího zdviženým praporkem. Nejednalo se o ofsajd, míč prý byl ještě před vstřelením branky mimo hru.

V nastaveném čase zastavilo Gregoryho Pujola tentokrát ono postavení mimo hru. Grenoble tak opět prohrál, především kvůli děravé defenzivě.

Autor: Anna-Marie Kroupová / goal.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele