18. kolo
19.12.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - OGC Nice 1:1

Až pět minut před koncem zápasu dokázali fotbalisté Nice odvrátit pátou porážku v řadě. Bod hostům vystřelil v 85. minutě Ben Saada, který tak odpověděl na vedoucí branku domácího Dieuzeho.

První dvě šance zápasu si vytvořili hosté, ale Mounier a hned po něm Traoré si vylámali zuby na gólmanovi Le Cromovi. Po čtvrthodině hry se v brance Nice musel vytáhnout Ospina, který pohotově zneškodnil ránu z kopačky Ljubojy. Po třiceti minutách hry byl zase v plné permanenci domácí strážce svatyně Le Crom, jenž zasahoval proti agilnímu Mounierovi.

Ve 40. minutě už byl gólman hostů překonán, ale na brankové čáře ho zastoupil Coulibaly a vykopl míč do bezpečí. První pětačtyřicetiminutovka tak skončila bez branek.

Druhá půle přinesla náznaky šancí na obou stranách, ale žádná z nich si nálepku gólová nezasloužila. Dlouho to vypadalo, že utkání skončí bez branek, patnáct minut před koncem ale utekl hostující obraně Ljuboja a přesnou přihrávkou našel Dieuzeho. A pro 30letého útočníka nebyl problém dopravit míč do odkryté branky - 1:0.

Těsně před závěrečným hvizdem se ale s prohrou nechtěl smířit Mounier, který si z třech obránců Grenoble udělal slalomovou dráhu a přesnou přihrávkou vybídl ke skórování Bed Saadu.

Remíza domácím moc "nevyhovuje", před nedělními zápasy ztrácí pět bodů na předposlední mužstvo soutěže. Nice je se ziskem 21 bodů na šestnácté pozici.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Nice zacina byt pekne neskodnym tymem. V Grenoblu si vylamou zuby a prohraji.

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele