10. kolo
24.10.2009 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Grenoble prohrál i podesáté

Vlastní branka a gól z penalty v poslední minutě utkání určily Grenoblu už desátou prohru v Ligue 1 v řadě. Ač domácí zásluhou Ljuboji vedli 1:0, Nancy dokázalo otočit a radovalo se ze tří bodů. GF38 zůstává s pouhými pěti vstřelenými brankami, z nichž čtyři vstřelil právě Srb Ljuboja, bez bodu na beznadějně posledním místě.

Na domácích bylo vidět, že po vítězství po tak dlouhém půstu bez bodového zisku přímo prahnou. Od začátku bušili do plných, Jemmali už ve druhé minutě po rohovém kopu hlavou otestoval hostující brankáře Gregoriniho. O chvilku později dodal Matsui dobrou přihrávku na Boyu a Gregorini musel opět zasahovat. Zkoušel to i Ljuboja a pak stopadesátiprocentní tutovku zahodil Cesar.

Gregorini při oné situaci podcenil centr Batllese z rohového kopu a míč se dostal právě ke slovinskému stoperovi, avšak nikdo, ani on sám asi nepochopí, proč netrefil naprosto prázdnou branku.

Nancy se dostalo do dobré příležitosti prakticky až po přestávce. Efoulou prošel skrz defenzívu a hezky vypálil, gólman Le Crom však pohotově zasáhl. V 53. minutě přišla chvíle domácího Ljuboji, jenž levačkou nedal Gregorinimu vůbec žádnou šanci a pro něhož to byla již čtvrtá trefa v sezóně.

Grenoblu ovšem vedení vydrželo jen 21 minut. Berenguerův centr sice nenašel hlavu žádného spoluhráče, nemuselo mu to ovšem být líto, jelikož balón hlavou usměrnil do vlastní sítě domácí Jemmali. Když už se zdálo, že si GF38 alespoň připíše první bod do sezóny, udeřilo Nancy ještě jednou. Cesar zatahal za dres ve vápně Diu, sudí Ledentu nařídil penaltu, kterou bez větších problémů proměnil Hadji.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele