10. kolo
24.10.2009 19:00 CET
3 : 0
(1:0)

Reportáž

Bordeaux je v čele tabulky

Fotbalisté Bordeaux se díky hladké domácí výhře nad Le Mans dostali do čela tabulky. Pomohl jim k tomu i nečekaný debakl Lyonu na půdě Nice, který tak svou pozici lídra opustil. Skóre otevřel šťastnou brankou Gouffran, jemuž pomohl brankář soupeře, už ve třetí minutě, ve druhé půli se trefil Chamakh s Bellionem.

Bordeaux určitě pomohl rychlý uklidňující gól, míč se za brankovou čáru ovšem dokutálel s pořádnou dávkou štěstí. Gouffran napálil tyč, od níž se střela odrazila smolně pro Le Mans do hostujícího brankáře Ovona a směrem do sítě. Domácí dominovali po celou první půli, přesto mohl soupeř z hodně slibné pozice srovnat.

Helstad se hezky a šikovně snažil přelobovat gólmana Carrassa, ten však ještě stačil včas zareagovat a vyrazil povedený pokus nad břevno. Pět minut po pauze se Carrasso znovu pěkně protáhl, to když hodně nebezpečně pálil ostrými Le Tallec.

Les Girondins ovšem v 67. minutě zvýšili svůj náskok a hosté mohli s dvoubrankovým deficitem už jen těžko pohnout. Gourcuff rozehrál parádně rohový kop do pokutového území, kde našel Chamakha a Maročan hlavou zavěsil pod břevno. V 83. minutě upravil na konečných 3:0 Bellion, jenž se povedenou šajtlí po spolupráci s Trémoulinasem trefil za záda Ovona.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip :1 bez kometáře

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele