5. kolo
12.09.2009 21:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38 1:0

Obhájce titulu Bordeaux se sice vyhoupl do čela tabulky, nicméně proti aktuálně nejhoršímu týmu Ligue 1 se příliš nepředvedl. Branka Gouffrana z 18. minuty určila hubenou výhru 1:0. Hosté by si přitom za nebojácnost a dobrý výkon z první půle nějaký ten bodík určitě zasloužili. Stále však jako jediné mužstvo nemá ani jeden.

Grenoble v Bordeaux nepůsobil jako někdo, kdo ze čtyř zápasů nevytěžil ani bod. Sebevědomí a týmový duch dělal domácím opravdu velké problémy. Po čtvrthodině hry se dostal do dobré střelecké pozice Courtois, avšak brankář Carrasso vyrazil míč mimo.

Domácí se ujali vedení v 18. minutě, kdy Šamach prodloužil dlouhý nákop Planuse na Gouffrana, jenž prostřelil brankáře Vivianiho. Hosté mohli bez problému do přestávky vyrovnat a Girondins měli v několika situacích velké štěstí. Battles vypálil jako pirát z kanónu a rovněž Dieuze střílel silně, Carrasso přesto udržel stávající skóre 1:0.

O čtyři minuty později mohl Gouffran přidat svůj druhý gól, ale jeho volej po centru od Gourcuffa zamířila jen těsně nad. Po hodině hry se vžil do role střelce Gourcuff a branku stejně jako jeho spoluhráč netrefil o decimetry. Viviani měl ve druhé půli plné ruce práce, Wendel ani Šamach na něj ovšem nevyzráli.

Grenoble mohl ve druhém dějství vyrovnat prakticky z jedné možnosti. Battles zakombinoval s Akrourem, ten uvolnil Juriettiho, Carrasso však předvedl další skvělý reflexivní zákrok a udržel Bordeaux povinné tři body proti poslednímu celku tabulky.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

5:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele