6. kolo
19.09.2009 19:00 CET
2 : 5
(2:1)

Reportáž

FC Sochaux - Valenciennes FC 2:5

Ačkoli Sochaux vedlo 2:1, druhá půle mu prostě vůbec nevyšla, obdrželo celkem čtyři branky a nakonec utrpělo těžkou porážku 2:5 od soupeře z Valenciennes. Český útočník Václav Svěrkoš viděl v Ligue 1 svou první červenou kartu, a svému týmu tak asi nebude k dispozici v dalším kole.

Domácí se dostali do vedení už po třech minutách hry. Faty rozehrál rohový kop na Brécheta, jenž z voleje překonal gólmana N'Dy Assembého. Hosté srovnali po téměř dvaceti minutách hry, kdy z běhu vypálil přesně Sanchez, avšak vedení Sochaux vrátil ve 40. minutě Boudebouz, jenž z přímého kopu přesně zamířil mezi tři tyče. Předtím musel ještě N'Dy Assembé vytěsnit střelu z blízkosti od Dalmata.

Druhá půle ovšem Sochaux vůbec nevyšla. Čtyři minuty po pauze se podařilo vyrovnat Pujolovi, jehož našel překrásně na zadní tyči centrem Audel. N'Dy Assembe byl pod další palbou v 57. minutě, ale Dalmat ani český útočník Václav Svěrkoš z přímého kopu se mezi úspěšné střelce nezapsali.

A VA se najednou v 63. minutě dostalo poprvé v utkání do vedení. Tentokráte si roli nahrávače převzal Pujol a Audel podél nohou gólmana Richerta pohodlně skóroval. O 13 minut později se na Sochaux strhla definitivní lavina, když čtvrtou branku přidal střídající Ben Khalfallah.

V 83. minutě navíc přišlo o Svěrkoše, který neudržel nervy na uzdě, sestřelil protihráče Gomise a šel předčasně pod sprchy. A v deseti ještě VA zasadilo díky Pujolovi o pár chvilek později ještě jednu ránu. To si tak po třech prohrách v řadě připsalo již třetí zápas bez porážky, Sochaux je se šesti body třinácté.

Autor: Patrik Sandev / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele