38. kolo
15.05.2010 21:00 CET
1 : 2
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - AJ Auxerre 1:2

Velmi dramatický závěr mělo utkání mezi Sochaux a Auxerre. Dlouhou dobu na světelné tabuli svítila remíza 1:1, v 90. minutě se ale podruhé v utkání trefil hostující Hengbart a poslal Auxerre do předkola Ligy mistrů.

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté a už v šesté minutě se ujali vedení. Přímý kop Pedrettiho do branky Sochaux přesně usměrnil Hengbart. Blízko vyrovnání byl po čtvrthodině hry Boudebouz, ale jeho střela jen o pár centimetrů minula branku Auxerre. Poté se do šance dostali znovu hosté, avšak Pedrettiho ránu zneškodnil domácí gólman Richert.

Vyrovnávací branka přišla hned v úvodu druhého dějství. Střídající Butin poslal do pokutového území hostů přesný centr a Ideye Brown bez problémů uklidil míč do sítě - 1:1. Vstřelený gól Sochaux nastartoval a tým si během krátké doby vytvořil další možnost ke skórování. Aktivní Butin si ale vylámal zuby na gólmanovi hostů Sorinovi. Důležitý moment přinesla 61. minuta, kdy byl po druhé žluté kartě vyloučen Perquis a Sochaux tak dohrávalo v deseti lidech.

Auxerre bylo blízko druhé branky v posledních minutách hry, ale Contouta vychytal domácí gólman. Hosté se ale přece jen gólu dočkali. V samotném závěru zapomněla obrana Sochaux na Hengbarta, který zužitkoval přesný centr Bourgeoise a vystřelil Auxerre nesmírně cenné tři body.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
Tomtaf

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele