38. kolo
15.05.2010 21:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Valenciennes FC 1:1

Ani zápas mezi Nancy a Valenciennes svého vítěze nenašel. Domácí celek se sice v závěru první půle dostal do vedení, bod ale hostům vystřelil dvacet minut před koncem Angoua.

První šanci utkání si vytvořili domácí, avšak Hadjiho ránu vyrazil gólman Valenciennes do bezpečí. Nancy bylo blízko gólu i v patnácté minutě, ale střela Fereta se zastavila na tyči hostující branky. S ubíhajícím časem se začali osmělovat i hosté a hned si vytvořili dvě dobré příležitosti ke skórování. Nejprve skončil Pujolův lob těsně nad domácí brankou, o chvíli později zlikvidoval gólman Bracigliano pokus Bonga.

Pět minut před koncem prvního poločasu se ale skóre už měnilo. Centr Brisona do branky pohodlně dopravil Hadji - 1:0. Valenciennes vstoupilo do druhé půle dobře, po hodině hry skóroval Angoua, který lehce tečoval centr Cohadeho.

Domácí mohli strhnout vedení na svou stranu v závěru utkání, ale Feretův projektil perfektně zlikvidoval hostující gólman Penneteau. Závěr utkání už patřil nefotbalovým věcem, v 90. minutě byl vyloučen domácí střelec Hadji, který strčil do hlavního sudího. Mimo hrací plochu pak byl vykázán kouč Correa, který protestoval daleko za vyhrazeným prostorem pro trenéry.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele