26. kolo
27.02.2010 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Grenoble Foot 38 0:2

Svou první ligovou výhru zvenku si připsal poslední Grenoble. O výhru 2:0 z půdy tragicky hrajícího Nancy se postaral dvakrát Yoric Ravet, jenž skóroval v obou poločasech. Domácí tak zahodili skvělou šanci posunout se blíže ke středu tabulky a definitivně se odpoutat od sestupových starostí.

Když v osmé minutě domácí Dia napálil břevno, dalo se čekat, že bude jen otázkou času, kdy alpskému Grenoblu spadnou hradby. Jenže hosté se jako odevzdaný protivník v žádném případě nechoval. Jen o šest minut později zakombinoval na pravé straně Boya, vymotal se ze sevření a nacentroval do vápna, míč se pak odrazil k Ravetovi, jenž nekompromisní volejí otevřel skóre utkání.

Nancy bylo jako opařené, outsidera duelu prakticky vůbec neohrožovalo. Ten naopak dál sympaticky hrozil dále. Těsně před přestávkou se opřel do míče Battles a gólman Bracigliano tak tak zasáhl. Ve druhém dějství nevypadala hra ASNL o nic lépe než v první půli. Snad jen přímý kop Ouaddoua se dá považovat za větší šanci, se kterým si však poradil brankář Viviani.

Jinak mohli za hosty skórovat Matsui, v 65. minutě také po Saugetově centru zprava Akrour, Bracigliano však dál držel pro svoje mužstvo falešnou naději. Nakonec v 78. minutě zajistil tři body pro Grenoble svým druhým gólem v utkání Ravet, který pokus z přímého kopu zakroutil přesně, a navíc s elegenací, pod břevno.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele