5. kolo
13.09.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Valenciennes FC - Grenoble Foot 38 1:1

Hosté z Grenoblu dokázali díky gólu v nastaveném čase získat alespoň bod z utkání, které se hrálo především posledních šest minut. Domácí Pujol v 84. minutě proměnil penaltu, hosté ale zásluhou Courtoise dokázali vyrovnat a připsali si tak již svůj desátý bod.

Utkání začali aktivněji hosté. Prakticky po celý zápas dělala domácím hráčům problém rychlost soupeře - Mereira přihrál do běhu Akrourovi, jeho střelu ale dokázal domácí gólman pohotově zneškodnit. Další nebezpečnou příležitost promarnil o pár okamžiků později Feghouli, když jeho tvrdou ránu polapil gólman Valenciennes.

Domácí se dostali do hry asi po půlhodině. Carlos Sanchez vyslal dalekonosnou střelu z 30 metrů, bohužel pro domácí ale mířila jen těsně mimo. Největší šanci měl ale jistě domácí Audel, který krátce před koncem poločasu běžel sám na brankáře Wimbeeho, hráč Lille ale vyloženou šanci nedokázal proměnit.

Domácí pokračovali v náporu i ve druhém poločase. Šance měl jak Filip Šebo, tak i Jimmy Manfroid. Snaha domácích byla odměněna krátce před koncem zápasu. V 84. minutě zahrál Batlles rukou v pokutovém území, k penaltě se postavil Pujol a ten poslal bezmocného Wimbeeho na opačnou stranu, mohl tak slavit svůj první gól v sezoně. Za protesty byl poté vyloučen "hříšník" Batlles.

Domácí se ale neradovali dlouho. V nastaveném čase našel Akrour skvěle postaveného Courtoise, který nedal gólmanovi šanci. Utkání tak skončilo šťastněji pro Grenoble remízou 1:1.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remiza 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele