15. kolo
22.11.2008 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

Valenciennes FC - FC Sochaux 2:2

Pohledné utkání bohaté na vstřelené branky svého vítěze nenašlo. Hostující tým se v první půli ujal vedení, po hodině hry dokázalo Valenciennes dvěma brankami v rozmezí pár minut skóre zápasu otočit ve svůj prospěch. Poslední slovo měl ale střídající Privat, který Sochaux tři minuty před koncem vystřelil bod za remízu 2:2. Utkání také poznamenalo vyloučení domácího Lacourta dvacet minut před koncem.

První minuty zápasu patřily hostům, v desáté minutě zahrozil Tulasne, ale domácí gólman jeho ránu zneškodnil. O minutu později musel být brankář Valenciennes opět ve střehu, nebezpečně totiž hlavičkoval Erding. Domácí se do brankové příležitosti dostali po půlhodině hry, dalekonosná střela Belmadiho skončila v rukavicích brankáře Sochaux. V závěru poločasu se hosté dostali do vedení. Po dlouhém nákopu gólmana Penneteaua nastal v obraně Valenciennes chaos, kterého využil Erding ke vstřelení vedoucí branky.

Úvod druhé půle byl ve znamení šancí domácího výběru. Gól však přišel až po hodině hry, Saez se v pokutovém území zmocnil míče a střelou mezi nohy překonal brankáře hostů. Neuběhlo ani pět minut a Valenciennes bylo rázem ve vedení. Danic uvolnil Audela, který propáli vše, co mu stálo v cestě a poslal domácí do vedení 2:1. V 71. minutě byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Lacourt a Valenciennes dohrávalo v deseti mužích v poli. Definitivní tečku za utkání udělal v 87. minutě střídající Privat, který svou brankou rozhodl o tom, že podívaná mezi Valenciennes a Sochaux svého vítěze nenajde.

Bod za remízu posunul oba týmy v tabulce o jedno místo výše, St. Etienne totiž opět prohrálo a propadlo se na úplné dno tabulky právě za dvojici Valenciennes - Sochaux. Přesto oba týmy stále zůstávají na sestupových příčkách.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele