12. kolo
02.11.2008 21:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Olympique Lyon - Le Mans UC 72 2:0

V posledním zápase 12. kola nejvyšší francouzské soutěže si Lyon došel pro pohodlné vítězství 2:0 nad Le Mans a v čele tabulky navýšil svůj náskok před svými pronásledovateli na čtyři body.

Hosté v letošní sezóně ještě na cizím hřišti neprohráli a patřili k nejlepším týmům v tabulce venkovních zápasů. To už ale nyní neplatí. O první branku v jejich síti se postaral Benzema, pro kterého to byl osmý přesný zásah v letošním ročníku. Toulalan poslal Benzemu do brejku, ten utekl obraně Le Mans a prudkou střelou otevřel skóre utkání. Hosté měli největší šanci zápasu v 37. minutě, ale Crisovi chybělo pár centimetrů, aby usměrnil míč do sítě.

Druhá branka padla po hodině hry, Benzemova střela se odrazila k Juninhovi, který neměl sebemenší problém dopravit míč do sítě a zvýšit skóre na 2:0. Po této brance se zápas vyloženě dohrával a Lyon okamžitě vystřídal své největší opory, aby je šetřil pro středeční utkání Ligy mistrů.

Fotbalisté Le Mans už nevyhráli třetí ligové utkání v řadě a propadli se na deváté místo. Lyon je se ziskem 27 bodů na prvním místě tabulky.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3:1 benzema dá zase gola

Reagovat
smazaný uživatel

videla bych to na 2:1 pro lyon..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele