16. kolo
10.12.2008 18:30 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nice opět nevyhrálo, remizovala s Grenoblem

Nice podruhé za sebou nedokázalo vyhrát a začíná tak ztrácet na čelo tabulky. Po Marseille si tým Fréderica Antonettiho nedokázal poradit ani s nováčkem z Grenoblu. Domácí se v případě výhry mohli posunout na třetí místo se ztrátou pouhých tří bodů na vedoucí Lyon, nedokázali se ale prosadit přes defenzivu Grenoblu a musí se tak spokojit s bodem za bezbrankovou remízu.

První šance přišla již po třech minutách zápasu. K přímému kopu se postavil obávaný exekutor David Helleybuck, překonal gólmana Wimbeeho, ale míč se zastavil na pravé tyči. Grenoble kontroval šancí z desáté minuty. Skrz obranu domácích se prodral Daniel Moreira, jeho pokus ale nakonec skončil těsně nad brankou.V prvních minutách se hrál pohledný útočný fotbal, což dokumentoval drzý průnik Roola a následný nepřesný volej Loïca Rémyho. Ke konci poločasu se ještě mohli dočkat hosté, z přímého kopu ale nemířil přesně Laurent Battles.

Grenoble nastoupil do druhé půle aktivněji, svou šanci si vypracoval již po pár sekundách na hřišti. Robinův pokus ale gólmanu Ospinovi vážnější problémy nenadělal. O pár minut později se musel strachovat i gólman hostů Gregory Wimbee. K přímému kopu se totiž opět postavil David Helleybuck, jehož střelu ale dokázala zblokovat zeď a vážné ohrožení branky hostů se nekonalo. I další velkou příležitost měl Grenoble po standardní situaci. Rohový kop zahrál Nassin Akrour, velký přehled v pokutovém území pak předvedl Sofiane Feghouli. Jeho střela z první ale do branky nezamířila. Pravděpodobně největší šanci zápasu zahodil Eric Mouloungui z Nice. Ten se dostal přímo před gólmana hostů, nedokázal si s ním ale poradit a Wimbee mu míč ukradl. Pět minut před koncem se ještě mohl radovat Grenoble, volej Macqueta ale dokázal Ospina zlikvidovat, a tak se oba týmy musely smířit pouze s jedním bodem...

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Grenoblu po dobrem startu do sezony dochazi dech, Nice doma body nedava zadarmo. Cekam jednoznacnou 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele