10. kolo
25.10.2008 19:00 CET
2 : 2
(0:1)

Reportáž

OGC Nice - Girondins Bordeaux 2:2

Nice proti Bordeaux bojovalo do poslední sekundy a vyplatilo se mu to – v nastaveném čase vyrovnal Loïc Rémy na konečných 2:2. Po hodině hry vypadalo všechno jasně – Bordeaux vedlo již 2:0 po gólech Wendela a Cavenaghiho, domácí ale ke konci zápasu zabojovali a během posledních pěti minut stihli vsítit dva góly.

Z absolutní nudy protrhl fanoušky až po deseti minutách nádherný přímý kop v podání Wendela. Krásná střela ze třiceti metrů přesně našla roh domácí branky a hosté se tak mohli radovat z vedení 1:0.

O čtyři minuty později mohli hosté vést už o dvě branky, skvěle ale zasáhl domácí gólman Ospina. Největší šanci hostů spálil Fae, který svým volej otřel pouze o břevno branky.

Do druhé poloviny zápasu vstoupili opět lépe hosté. Diego Placente zařídil ve 47. minutě pro hosty penaltu, kterou úspěšně proměnil Cavenaghi. Skóre tak bylo již 2:0 pro hosty. Bordeaux se místy dostávalo do velikého tlaku, ale ani šance Obertana, ani Chamakha gólem nakonec neskončily.

Domácí se do zápasu vrátili pět minut před koncem. Na přesný centr si naběhl Mouloungui a svou tvrdou a přesnou hlavičkou snížil na 1:2. Ve čtvrté minutě nastaveného času hostující obránce Ducasse zahrál v pokutovém území rukou a domácí tak kopali penaltu. Úspěšným exekutorem se stal Loïc Rémy.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele