24. kolo
14.02.2009 19:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - OGC Nice 1:2

Ani ve druhém zápase se nepodařilo Le Mans pod vedením nového švýcarského trenéra Daniela Jeandupeuxa bodovat. I když nutno podotknout, že v tomto zápase mělo pořádný kus smůly. Rozhodující okamžik totiž nastal až v nastaveném čase, kdy se i v deseti dokázalo Nice zásluhou Traoreho gólově prosadit.

Pokud by se utkání mělo posuzovat podle prvního poločasu, Le Mans by v něm určitě prohrálo. Až na Le Talleca, jehož střela z vápna po spolupráci s Andrém letěla těsně vedle levé tyče, si totiž nevytvořilo prakticky nic. Tothle dějství patřilo hostujícímu Nice. To smutnilo, když se po něm neujalo vedení, protože Ben Saada napálil nejprve po půlhodině hry břevno a těsně před přestávkou ho vychytal Roche.

A z ničeho nic náhle v 52. minutě vedli domácí borci. Vyplatilo se jim totiž presování obránců Nice, kterého využil na levé straně Lamah a na konci jeho dobré práce byl nakonec Helstad, který z úhlu propálil gólmana Ospinu.

Fae v 76. minutě následně vyrovnal, a tím vyvolal na hřišti obrovský chaos. Za bitku obdržel domácí Cerdan a hostující Remi červenou kartu, takže na obou stranách bylo o jednoho muže méně. Nakonec ale utkání přece jenom poznalo vítěze. V nastaveném čase brankář Roche vyrazil Moulounguiho zpětnou patičku jen ke střídajícímu Traoremu, který zařídil druhou výhu Nice od listopadu.

Le Mans pokračuje v bídné bilanci, v posledních sedmi zápasech získalo pouhý bod. Nice zůstává osmé, ale ztrácí na sedmé Lille už jen tři body.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele