9. kolo
19.10.2008 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Le Mans UC 72 - AS Nancy-Lorraine 2:0

Dobrý výkon v druhé půli přinesl domácímu Le Mans další výhru. Je to už jeho pátá v sezoně a Le Mans se po povedeném začátku soutěže nachází na skvělé druhé příčce. Nancy bylo sice po celý první poločas lepším týmem, paradoxně ale vedli po první půli domácí. Ve druhé půli se Le Mans zvedlo a zaslouženě na svém hřišti zvítězilo.

Le Mans je zatím překvapením francouzské ligy, po devíti kolech je na senzačním druhém místě, ale obě prohry, které zatím utrpělo, byly na domácím stadionu. Nyní se domácí fotbalisté polepšili a proti podprůměrnému Nancy urvali tři body.

Domácí málem předvedli skvělý start do zápasu. Již v první minutě velmi nebezpečně střílel Lamah, jeho tvrdou střelu ale dokázal konečky prstů zneškodnit domácí gólman. Nancy se do šancí dostávalo spíše sporadicky, jejich ojedinělou akci v prvním poločase měl Maiga, který z hranice vápna mířil těsně vedle.

Přesto se v průběhu první, nudné půli mohli domácí fandové radovat z gólu. Špatný Lamahův centr měl být snadnou kořistí pro obránce Berenguera, ten ale zazmatkoval a poslal míč za svého nešťastného gólmana. Domácí se tak z ničeho nic ve 36. minutě ujali vedení.

Domácí se v druhé polovině zápasu herně zvedli a jasně svého soupeře přehrávali. Svůj náskok mohli zvýšit v 56. minutě, přímý kop Coutadeura ale dokázal hostující gólman se štěstím vyrazit.

Hráči i fanoušci Le Mans se ale nakonec druhého gólu dočkali. Po pohledném protiútoku se míč dostal až k Lamahovi, který po centru z pravé strany nekompromisně zakončil. Ke konci zápasu měli domácí ještě dvě dobré příležitosti, ani jednu ale nevyužili a tak zápas skončil "pouze" 2:0 pro domácí.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele