8. kolo
04.10.2008 19:00 CET
1 : 2
(1:0)

Reportáž

Le Havre AC - Le Mans UC 72 1:2

Le Havre od 13. minuty, kdy vstřelilo úvodní branku, kontrolovalo průběh hry a už to vypadalo, že si kráčí pro tři body. Vše bylo ale jinak, hosté totiž v 89. minutě vyrovnali a pověstný hřebík do rakve domácím zasadil v druhé minutě nastavení Gervinho.

Hned v úvodu zápasu zahrávalo Le Havre přímý kop, míč se po skrumáži před brankou dostal až k Alassanemu, který střelou k vzdálenější tyči poslal domácí do vedení. Hosté se za první poločas dostali pouze do dvou pološancí, které branku Le Havre příliš neohrozily.

Zajímavé věci se začaly dít až v těsném závěru utkání. Běžela 89. minuta a hosté dokázali vstřelit vyrovnávací branku zásluhou Maigy. Kalich hořkosti si vypil domácí výběr o tři minuty později, kdy hostující Gervinho využil špatného odkopu Dieuze a brankou na 1:2 šokoval všechny přítomné diváky. Le Mans si tak po infarktovém závěru odváží všechny body za výhru 2:1.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele