23. kolo
08.02.2009 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Valenciennes FC 0:0

Valenciennes by si za svůj výkon na hřišti matně hrajícího Grenoble tři body určitě zasloužilo, ale pod Alpami se mu nedařila koncovka. Utkání tak skončilo bezbrankovou remízou. Hosté opět prokázali, jak mizernou ofenzívu mají. Z posledních jedenácti zápasu skórovali dvakrát a to jen v zápase proti Le Mans.

Hosté měli první šanci utkání z brejku díky Darchevillovi, který si našel na pravé straně prostor a vyslal z úhlu bombu, tu ovšem zneškodnil gólman Wimbée. O chvilku později útočník Valenciennes nacentroval na Saeze, jehož nůžky nebyly přesné a míč letěl jen nad břevno.

Na druhé straně měl velkou gólovku po centru Cesara z přímého kopu Batlles. Penneteau však Les Athéniens podržel a hlavičku vytěsnil ještě před brankovou čárou. První půli zakončil přímý kop Lacourteho, který vychytal domácí Wimbée.

Laurent Macquet pálil těsně po přestávce nebezpečně do boční sítě, nicméně i nadále byl Grenoble horším mužstvem. Hlavně v závěru zápasu mohl jeho soupeř ze dvou velkých příležitostí skórovat. Šest minut před koncem chytil s vypětím všech sil další dělovku Darchevilla Wimbée, poradil si i s pokusem Lacourta, jenž mířil přímo na něj.

Pod Alpami se přece jenom mohlo skóre nakonec změnit, jenže domácí Feghouli z dobré příležitosti branku minul. Hosté se od předposlední příčky neodpoutali, alespoň se bodově dotáhli na Sochaux. Grenoble zůstává v pohodlném středu tabulky, poskočil na dvanáctou příčku.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Krasna neprohra Valenciennes FC

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele