21. kolo
17.01.2009 19:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - Olympique Lyon 0:2

Lyon si pod Alpami zajistil díky výhře 2:0 nad Grenoblem první pozici. V zápase byl jasně lepším týmem a nebýt skvělého výkonu brankáře Wimbéeho, mohl být gólový rozdíl ještě vyšší. Pokud Grenoble nezačne střílet branky, bezpochyby se přiblíží sestupovému pásmu. Od konce října vstřelilo Baždarevičovo mužstvo pouhé tři góly.

Svůj tradičně skvělý projektil vyslal v 9. minutě na Wimbéeho Brazilec Juninho, jeho pokus ale vyrazil domácí brankář na rohový kop. Na sebejistou střelu Edersona po centru od Benzemy však už zkušený fotbalista neměl. A Lyon tato branka uklidnila natolik, že soupeře pak do vážnější šance nepustil.

Naopak mohli hosté vedení zvýšit. Grosso zakombinoval s Källströmem, Delgado unikl do protiútoku, ale Wimbée proti jeho nájezdu dobře zakročil. Přece jenom se domácí fanoušci do poločasu dočkali gólové akce, to když těsně před přestávkou musel likvidovat přímý kop Feghouliho Lloris.

Zase to byl ovšem Wimbée, který deset minut po přestávce vychytal parádním způsobem Boumsonga a držel naděje Grenoblu na úspěch. Jenže ani on není nepřekonatelný a druhou branku obdržel jeho tým o 13 minut později. Källström odcentroval zleva na Delgada, který u vzdálenější tyče napálil míč z voleje do sítě. Toulalan následně završil sérii nebezpečných akcí Lyonu rozezvoněním břevna.

V nastaveném čase mohli domácí ještě skórovat, když přestřelil o centimetry branku Yoric Ravet. Zřejmě i kdyby se síť zatřepotala, Grenoblu by to stejně nepomohlo.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tady nejde nic nez 2, lyon proste MUSI!

Reagovat
smazaný uživatel

grenoble neda ani gola strili kulový

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele