34. kolo
02.05.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - OGC Nice 0:0

Grenoble popáté v sezóně na svém stánku hrálo bez branek. Od 55. minuty hrálo bez vyloučeného Larsena Tourého, nicméně bod se mu podařilo ubránit. Ačkoli obě mužstva měla ke skórování několik slibných příležitostí a až zas tak šatný fotbal se i přes výsledek 0:0 nehrál, gólem neskončila ani jedna z nich.

První půle nebyla v žádném případě nezáživná. Hosté měli první šanci utkání. Ben Saadův přímý kop našel Echouafniho, jenž však hlavou pálil jen mimo. Pak to zkoušel z dálky také domácí Touré, ovšem ani on nemířil přesně, ale pouze nad. O dvě minuty později nastřelil tyč z voleje po rohovém kopu Batllese u vzdálenější tyče Courtois.

Na druhé straně dodal Remy na hranici vápna Diakitému, ovšem jeho ránu zneškodnil gólman Grenoblu Wimbée. Batllesův rohový kop se následně snažil znovu zužitkovat Courtois, jenže tentokráte jeho volej zlikvidoval muž mezi třemi tyčemi chránící zájmy Nice Ospina. Ještě do poločasu si zachytal taktéž proti Tourému.

Jedenáct minut po přestávce ovšem guinejský záložník skončil svou pouť zápasem, protože se poroučel po druhé žluté kartě ze hřiště. Hosté však nabídnuté přesilovky nevyužili, a tak i druhá půle skončila nakonec bez branek. Po spolupráci s Ben Saadou pálil nad Remy, který spálil ještě několik dalších možností. V nastavení se mohl dokonce ze třech bodů radovat soupeř, avšak Paillot po Battlesově přímém kopu hlavou přestřelil.

Domácí se drží v poklidném středu tabulky s dostatečným náskokem na záchranu, Nice je osmé, ale zezadu se už tlačí Auxerre.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele