36. kolo
16.05.2009 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Grenoble Foot 38 - AS Nancy-Lorraine 0:0

Nezajímavé utkání a místo toho, aby se oba celky snažily pobavit diváky a rozjet gólový koncert, nuda s výsledkem 0:0 jistě nikoho nepotěšila. Oba výběry se nacházejí v pohodlném středu tabulky a nemohou na 99% sestoupit, nemají se tak čeho bát a mohou zkoušet různé varianty. V zápase to ale k vidění nebylo, neurodilo se ani moc šancí. Spíše se spoléhalo na dlouhé nakopávané balóny, po kombinační hře ani vidu, ani slechu.

Nancy hrálo po celý zápas lépe a vytvořilo si i více šancí, z frustrace se však po několika smolných momentech nedostalo. První akce se zrodila v 11. minutě, kdy z přímého kopu vypálil pravačkou Gavanon, gólman Gregory Wimbee avšak předvedl neuvěřitelný zákrok. Krátce poté po hezké individuální akci Issiara Diy střílel po jeho následné přihrávce Julian Feret, Wimbee byl ale opět mužem na svém místě.

Největší šanci zápasu spálil zhruba v polovině první půle hostující Gavanon, který z dobrých 25 metrů z volného přímého kopu napálil levou tyč. Grenoble si vytvořilo první šanci až dvě minuty před odchodem do kabin, kdy z levé strany to dobře zkoušel Pierre Boya, brilantní zákrok ovšem vytáhl gólman Damien Gregorini. V hostujícím kádru byl velmi aktivní Dia, jehož následně zastavil skvělým blokem v úplně poslední moment před otevřenu klecí N'Ganga.

V závěrečné akci zápasu se ocitl záložník Feret, kterému milimetrově nahrával střídající Geoffrey Adjet, avšak včasným vyběhnutím vše zmařil vynikající Wimbee. Nancy za týden v předpoledním kole přivítá Marseille, které bojuje o vedoucí pozici v Ligue 1. Na Grenoble čeká poslední venkovní utkání na půdě Le Mans, které je přímo ohroženo sestupem, a tak nic lehkého ho tedy nečeká.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele