17. kolo
07.12.2008 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Grenoble s Auxerre bez branek

Gólová mizérie Auxerre pokračuje. Proti Grenoblu opět nedalo ani gól, alespoň si však připsalo bod za bezbrankovou remízu.

Největší šanci zápasu si vypracoval Adam Coulibaly, ale hlavičkoval pouze do tyčky. Tato jasná příležitost pouze dokumentovala neschopnost Auxerre vstřelit gól. Z tohoto úspěchu se v posledním měsíci radovali hráči AJ pouze jednou, a po sedmnácti kolech jich mají na kontě pouze třináct. Tým Jeana Fernandeze také díky tomu klesl až na čtrnáctou pozici.

Auxerre se snažilo od začátku střeleckou mzérii protrhnout. Ve třinácté minutě si míč poblíž pokutového území k přímému kopu připravil Chafni, jeho pokus ale dokázal gólman Grenoblu Wimbee zlikvidovat.

První vážnější šance Grenoblu přišla po pětadvaceti minutách. Courtois ukradl míč hostujícímu obránci a postrčil ho Danielu Moreirovi. Jeho pravačka ale mířila těsně nad bránu Rioua. Tři minuty před koncem poločasu si vypracovalo další slušnou příležitost Auxerre. Jean-Pascal Mignot se objevil osamocený v pokutovém území, jeho volej ale mezi tři tyče nezamířil.

Druhý poločas byl ještě nudnější než ten předchozí. Šancí bylo po málu, navíc po velikých intervalech. První šance po změně stran přišla asi dvacet minut před koncem. S nebezpečným centrem Hengbarta si ale Wimbee dokázal poradit. Gólman Auxerre si připsal podobný zákrok o čtyři minuty později.

Ke konci zápasu se Auxerre dralo do zakončení a toužilo ve vstřelení rozhodujícího gólu. Hostům ale chyběla přesnost a překvapivý moment a museli se tak spokojit s jediným bodem.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele