24. kolo
14.02.2009 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - Grenoble Foot 38 1:1

Bordeaux nezvládlo roli favorita a proti trápícímu se Grenoblu si na své konto připsalo pouze bod za remízu 1:1. Cesta Bordeaux za mistrovským titulem tak dostala další vážnou trhlinu. Domácí poslal do vedení po hodině hry Chamakh, o čtvrthodinu později za hosty vyrovnával Cesar.

Od úvodních minut bylo na domácích vidět, že chtějí zápas dotáhnout do vítězného konce. V prvních okamžicích se prudkou střelou prezentoval Cavenaghi, ale jeho pokus mířil těsně nad branku. Hosté působili od začátku pasivním dojmem, jejich první šanci přinesla až 24. minuta, Cesarova hlavička ale mířila vysoko nad domácí svatyni. Po půl hodině dal o sobě znovu vědět Cavenaghi, tentokrát si vylámal zuby na gólmanovi Wimbeem, který jeho střelu z hranice šestnáctky dokázal zlikvidovat. Těsně před koncem prvního poločasu se souboj těchto dvou hráčů opakoval, aktivní Cavenaghi se pokoušel přelobovat gólmana Grenoblu. To se mu povedlo, ale míč k neštěstí domácích fanoušků o pár centimetrů přeletěl i branku hostů.

Tlak domácího výběru vyvrcholil po hodině hry, střelu Cavenaghiho dokázal brankář Wimbee vyrazit jen před sebe a dobíhající Chamakh měl snadný úkol - dorazit míč do odkryté branky. O devět minut později mohl skóre navýšit Menegazzo, ale jeho razantní střela neměla potřebnou přesnost. Vyrovnání přišlo v 76. minutě, gólman Ramé nedokázal ve svých rukavicích zkrotit Courtoisovu střelu, odražený balón se dostal až na kopačku Cesara, který jej, podobně jako domácí Chamakh, neměl problém dopravit do sítě.

Vyrovnávací gól s domácím mužstvem otřásl a to si do konce utkání nedokázalo vytvořit žádnou vážnější šanci. Byli to právě naopak fotbalisté Grenoblu, kteří mohli šest minut před koncem zápasu strhnout vítězství na svou stranu, Feghouliho střela však mířila těsně vedle branky. Zápas tedy svého vítěze nenašel a oba celky si do tabulky připisují po jednom bodu.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

4-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele