13. kolo
08.11.2008 19:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

Girondins Bordeaux - AJ Auxerre 2:0

Proti svému oblíbenému týmu Auxerre, se kterým doma od roku 2003 Bordeaux neprohrálo, na svém stadionu nezaváhalo a potvrdilo tak výhru z Ligy mistrů na hřišti Kluže. Utkání rozhodly dvě branky Cavenaghiho s Chamakhem ve druhé půli.

V poslední době málo produktivní ofenzíva hostujícího Auxerre začala lépe. Oliechův lob ale vytěsnil mimo branku gólman Valverde. Domácí, posíleni výhrou v Lize mistrů, poprvé vážněji zahrozili po půlhodině hry, když hlavička Cavenaghiho po centru Belliona letěla jen o centimetry nad branku. Abdou Traore také svou střelu hlavou nenamířil mezi tři tyče.

Do druhé půle vstupovali hráči Bordeaux s novým brankářem. Minutu před přestávkou byl odnesen ze hřiště díky srážce s útočníkem Oliechem Mathieu Valverde, jenž byl následně odvezen do nemocnice, a tak se mezi tři tyče postavil Kévin Olimpa. Nutno podotknout, že moc práce neměl.

Dvě minuty po přestávce Cavenaghiho pokus zablokoval gólman Riou, v 70. minutě se už domácí zásluhou právě argentinského rodáka dočkali zaslouženého vedení. Ten totiž skvěle zužitkoval Bellionův pas. Za pět minut rozhodl o konečné výhře 2:0 střídající Chamakh, který hlavou po centru zleva od Gourcuffa překonal brankáře Rioua podruhé.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele