9. kolo
18.10.2008 19:00 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

FC Sochaux - Le Havre AC 1:1

Domácímu Sochaux se ani po devíti zápasech nepodařilo zvítězit a zaznamenalo tak pátou remízu v sezóně. V zápase proti poslednímu Le Havre musel bod zachraňovat až čtvrthodinu před koncem střídající slovenský útočník Valter Birsa.

Sochaux, posíleno o šest hráčů, kteří byli zraněni, ale do základu se vešli pouze Valery Mezague, Alvaro Santos a Francileudo Santos, mělo v prvním poločase vyloženější šance než soupeř. Mezague svůj návrat mohl oslavit gólem, pokud by střelu z dvaceti metrů brilantním zákrokem nevyrazil mimo gólman Christophe Revault. Ten se musel ohánět i proti přímému kopu Norberta. Těsně před přestávkou udeřilo Le Havre. Alassane si našel prostor v šestnáctce a šajtlí rozvlnil síť.

Hosté mohli ve druhé půli náskok zvýšit, byli lepším týmem, jenže když se to nepodařilo jim, trestalo Sochaux. Trenér Francis Gillot poslal na hřiště za nevýrazného Santose do druhé půle Slovince Valtera Birsu, který se mu odměnil nejlepším možným způsobem. Střelu Dalmata dorazil za záda Revaulta. Birsa mohl být hrdinou utkání o pár chvil později, jeho přímý kop ale hostující strážce branky zlikvidoval.

Nakonec mohl být on a jeho tým rád, že Yannick Boli, který je V Le Havre na hostování z PSG, svou střelou Richerta nepřekonal. Díky spravedlivé remíze zůstávají oba celky na posledních místech tabulky.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele