1. kolo
09.08.2008 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Lille OSC 0:0

Bezbrankovou remízu přineslo měření sil mezi Nancy a Lille. Utkání nepříliš bohaté na šance dohrával hostující tým v deseti, v 90. minutě byl vyloučen Rami.

Utkání, které bylo velmi často přerušováno fauly, moc fotbalové krásy nepřineslo. První šanci měli na kopačkách domácí fotbalisté, Féret využil chyby obrany Lille, ale jeho střela mířila mimo branku. Hosté se do tempa dostávali o poznání pomaleji, jedinou velkou příležitost v první půli si vytvořil ve 24. minutě Bastos.

Velmi dobrou příležitost ke skórování měl po hodině hry Chrétien, ale jeho hlavička z deseti metrů mířila do tyče. Těsně před koncem zápasu mohl tři body na stranu hostů strhnout Fauvergue, ale domácí před pohromou zachránil gólman Bracigliano. Tečku za utkáním udělal Rami, který byl v 90. minutě vyloučen.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

remíza 1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele