27. kolo
07.03.2009 19:00 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Le Mans UC 72 2:2

Souboj ve středu tabulky nakonec přinesl remízu, která zřejmě bude vyhovovat oběma mančaftům. Utkání bylo bohaté na góly, blíže ke třem bodům měli ovšem domácí, kteří dvakrát vedli. Soupeř ale rychle odpověděl a v poslední půlhodince se už skóre neměnilo. Le Mans je dvanácté o bod právě před Nancy, které okupuje čtrnáctou příčku.

Duel měl od začátku velký spád a hrálo se v opravdu divokém tempu, první branka se urodila hned ve 3. minutě. Po hezké akci zakončil nejvýraznější muž na hřišti Youssouf Hadji, ten se nejprve uvolnil z těžkého úhlu přes obránce Gregoryho Cermana, překvapil i brankáře a lehce zakončil doprostřed prázdné branky.

Hosté ale po inkasovaném gólu zabrali. Tlačili se do šancí a krátce před půl hodinu hry srovnal Mathieu Coutadeur.. Po zaváhání domácího Abbese Ouaddoua převzal balón Roland Lamah, který poslal do uličky pas na Thorsteina Helstada a ten krásnou zpětnou přihrávkou vybídl ke skórování Mathieua Coutadeura - 1:1.

Po změně stran převzalo taktovku duelu opět Nancy a i tentokrát vsítilo celkem rychlou branku. Na hranici vápna ohrožoval přímo hostujícího gólmana Landry N’Guemo, nicméně nakonec přenechal šanci Andremu Luizovi a ten rychlou střelou obhodil bezmocného gólmana.

Konečné vyrovnání zařídil v 61. minutě Thorstein Helstad, dlouhý centr Sebastiena Corchiy si elegantně zpracoval a tvrdou střelou určil výsledek. Nancy se příště utká se Svěrkošovým Sochaux, Le Mans přivítá uvadající Rennes.

Autor: Viktor Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele