4. kolo
30.08.2008 19:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Le Havre AC 2:1

Nancy si dokázalo dvě minuty před koncem zajistit všechny tři body za výhru nad Le Havrem a konečně se odpoutalo od konce tabulky.

Zápas začalo aktivněji domácí Nancy. Již v 10. minutě vyslal nebezpečnou střelu Marc-Antoine Fortune, naneštěstí pro domácí se ale pouze otřela o vnější tyč. Hosté odpověděli o deset minut později, když rychlý protiútok zakončoval Amadou Alassane, jeho střelu ale zblokoval domácí gólman Bracigliano. O dvě minuty později se ale skóre už měnilo. Lesage přihrál Fauremu, který z 25 metrů napřáhl, trefil přesně horní růžek branky a poslal tak hosty do vedení. Náskok mohl navíc o pět minut později ještě zvýšit aktivní Alassane, ale jeho střelu fantasticky chytil brankář domácích.

Do druhého poločasu vběhli domácí borci jako vyměnění. První šanci měl po změně stran domácí Gavanon, ale jeho slabou střelu dokázal brankář hostů bez problémů zneškodnit. Nancy se snažilo dostat Le Havre pod tlak, zapomínalo při tom ale často na obranu. V 58. minutě měl obrovskou šanci hostující Lesage, z nadějné pozice ale nastřelil pouze tyč. Francouzský útočník měl další šanci na zvýšení náskoku o minutu později. Jeho pokus z dvaceti metrů se ale opět pouze odrazil od brankové konstrukce. Vypadalo to, že si domácí hráči již vybrali všechno své štěstí, ale nebylo tomu tak. V 70. minutě zahrávali roh a Gevanon trefil z voleje nekrytý prostor branky a mohl se tak radovat z vyrovnávacího gólu.

Dvě minuty před koncem dovršil obrat Luiz, který z hranice šestnáctky propálil vše, co mu stálo v cestě. Zápas tedy skončil šťastněji pro domácí, kteří si připisují první výhru do nového ročníku.

Autor: Anna-Marie Kroupová / Football365.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele