18. kolo
13.12.2008 19:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

AS Nancy-Lorraine - Grenoble Foot 38 2:0

Nancy si po třech porážkách v řadě na své konto konečně připsalo vítězství. O výhru 2:0 se svými brankami postarali Feret a Dia. Domácí tým se ziskem tří bodů dostal právě před Grenoble, díky lepšímu skóre mu patří 13. příčka, nováček soutěže je o jednu pozici níž.

Hosté vystrčili růžky hned v úvodu utkání, v šesté minutě byl blízko gólu Akrour, ale jeho pokus mířil mimo tři tyče. Skóre zápasu se měnilo o deset minut později, Zerka dlouhým nákopem našel Fereta, který z voleje překonal brankáře Wimbeeho. Po půlhodině hry mohlo Nancy svůj náskok zdvojnásobit, ale Gavanonův přímý kop skončil pouze na tyči branky Grenoblu. Oba týmy tak šly do kabin za stavu 1:0.

Hned v úvodu druhé půle zahrozil domácí Robin, jeho střela jen těsně minula branku Grenoblu. Gól, který nakonec znamenal zisk tří bodů pro Nancy, přišel v 66. minutě. Domácí sehráli akci na jeden dotek jako z fotbalové učebnice. Na začátku všeho byl gólman Bracigliano, který nákopem našel Zerku. Ten neváhal a bleskově poslal milimetrovou přihrávkou do šance Dia, který se vyhnul ofsajdové pasti Grenoblu a střelou mezi nohy gólmana Wimbeeho stanovil konečné skóre na 2:0.

Autor: Tomáš Lavický / football365.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele