12. kolo
01.11.2008 19:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Auxerre nevyužilo proti Valenciennes převahu a bere pouze bod

Valenciennes dokázalo v Auxerre vyválčit jeden bod za bezbrankovou remízu. Ani ten mu ale nepomohl, a v tabulce se tak nadále zůstává v sestupovém pásmu. Hosté přesto mohou za cenný bod děkovat především svému brankáři, který z 20 střel nepustil ani jednu.

První a poslední šance hostů přišla po jedenácti minutách hry, kdy se dostal ke střele Bezzaz, ale mířil těsně nad branku. Potom už hrálo prakticky jenom jedno mužstvo a musel se ohánět především gólman Valenciennes Pennetau. Ten musel předvést hned dva skvělé zákroky, když tvrdou střelu vyslal Niculae a po něm hlavičkoval Oliech.

Domácí pokračovali v tlaku i ve druhém poločase. Skvělou šanci ale opět zahodil Niculae, který z bezprostřední blízkosti hlavičkoval pouze do obránce. V 68. minutě neproměnil další stoprocentní šanci Hengbart, a když se těsně před koncem neprosadil ani Langil, tak už se skóre neměnilo.

Domácí nedokázali využít svoji převahu a z napínavého zápasu berou pouze bod. Posouvají se tak na 12. místo, jejich soupeř z Valenciennes je na sedmnácté příčce.

Autor: Anna-Marie Kroupová / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele