29. kolo
21.03.2009 19:00 CET
2 : 0
(2:0)

Reportáž

AJ Auxerre - Le Mans UC 72 2:0

Auxerre potvrdilo letošní dobrou formu a Le Mans bez problémů porazilo 2:0. Obě branky padly v úvodních dvaceti minutách. Skóre otevřel v osmé minutě Jelen, druhý zásah si na své konto připsal jeho polský krajan Dudka.

Zápas nemohl pro domácí celek začít lépe. Hned v osmé minutě uvolnil Pedretti Jelena, ten si míč zpracoval, zbavil se obránce hostů Cerdana a chytrým lobem poslal Auxerre do vedení. Le Mans mohlo vyrovnat o tři minuty později, ale André tvrdou střelou orazítkoval pouze tyč branky domácích.

Náskok Auxerre zdvojnásobil po dvaceti minutách hry Dudka. Ten využil hrubé chyby obránce hostů Camary a tvrdou přízemní střelou upravil na 2:0. Po půlhodině hry to mohlo být už o tři branky, na straně hostů znovu chyboval Camara, ale Chafni nedokázal usměrnit balón mezi tři tyče. Camara se devět minut před poločasovým hvizdem snažil svoje chyby napravit, ale jeho střela mířila pouze do náruče gólmana Sorina.

Skóre se znovu mohlo měnit hned v úvodu druhé půle, ale již překonaného brankáře hostů Pelého zachránil na brankové čáře dobrým obranným zákrokem Geder. V dalším průběhu zápasu si Auxerre kontrolovalo svůj náskok a míč se převážně pohyboval ve středu hřiště. Jedinou vážnější příležitost, která stojí za pozornost, si čtyři minuty před koncem utkání vytvořil domácí Kahlenberg, který utekl obraně Le Mans, ale dlouho váhal se zakončením. Míč mu tak dobrým vyběhnutím vypíchnul gólman Pelé a rozhodl o tom, že se stav zápasu už měnit nebude. Přesto domácí mužstvo zaslouženě zvítězilo a v tabulce se posunulo na devátou příčku.

Autor: Tomáš Lavický / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele