14. kolo
15.11.2008 19:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

AJ Auxerre - FC Sochaux 1:0

Jediná branka Kevina Lejeuneho ze 31. minuty rozhodla o vítězství Auxerre nad předposledním Sochaux. Domácí si tak spravili chuť po nevydařeném zápase Ligového poháru, ve kterém vypadli s druholigovým Vannes.

Jean-Pascal Mignot mohl domácí poslat do vedení už po čtyřech minutách, jeho dalekonosná střela z přímého kopu minula levou šibenici o kousek. Na druhé straně se ve 23. minutě prokličkoval do pokutového území Maurice-Belay, proti jeho následnému pokusu se ale skvěle vytáhl brankář Riou.

O sedm minut později padla jediná branka utkání. Rumunský reprezentant Daniel Niculae založil rychlý brejk a pak přihrál tvrdě střílejícímu a nekompromisnímu Lejeunemu. Gólman Teddy Richert neměl žádnou šanci na úspěch jeho bombu chytit.

Poločasové skóre se mohlo těsně před koncem první půle ještě změnit, sochauxský Mezague si dobře podržel míč a následně tvrdě vypálil, brankář Riou však změnu na ukazateli nedovolil.

Domácí byli ve druhé půli aktivnější, a za svůj výkon si tak tři body určitě zaslouží. Autor nahrávky na první gól Niculae v 64. minutě střílel ke smůle Auxerre jen vedle, ani hlavička Narryho po centru Chafniho z brejku síť nerozvlnila. Chafni pak chtěl dodat do dobré pozice Perquisovi, jenže ten na míč nedosáhl. Niculae však už ano, ovšem znovu pálil mimo.

Rumunskému šutérovi prostě vstřelit branku nebylo souzeno, když už jeho pokus letěl mezi tři tyče, tak jen přímo na gólmana Richerta. I tak mu to tolik vadit určitě nemůže. Vždyť jeho tým přece vyhrál.

Autor: Patrik Sandev / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele